ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri Gigi Becali a declarat că se retrage din business-urile pe care le are în România și intră în politică. Becali a spus că nu mai vrea să muncească și că va renunța la tot, în afara echipei de fotbal Steaua, potrivit capital.ro.

”Vreau să-mi simplific viața! Nu mai vreau să muncesc! Deși sunt milionar, în închisoare nu am avut niciun ban în buzunar, nici măcar pentru un pachet de biscuiți”, a spus Gigi Becali.

”Tot ce am vând! Singurul business pe care îl păstrez este echipa de fotbal Steaua. Îmi voi dedica viața României. Intenționez să reintru în politică și să-mi fac un partid”, a mai spus Becali.

"Un nume posibil pentru noul partid este Familia Ortodoxă", a explicat Becali. Acesta a spus că nu va mai candida, însă va susține "doar oameni cu studii superioare la conducerea țării."

"Camarazii mei la înființarea partidului vor fi doar academicieni, profesori universitari. Vreau ca România să fie condusă de oameni cu studii", a spus Becali. Potrivit lui Becali un criteriu important pentru membrii partidului, care urmează să fie înființat, este ca aceștia "să fie credincioși și corecți".

Gigi Becali a mai condus un partid - Noua Generație.