ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părinții care își iau concediu ca să crească bebelușul nu trebuie să aibă emoții: indemnizațiile plătite de stat se măresc de la 1 iulie, așa cum era prevăzut inițial. Vestea bună este că cei care s-au întors la serviciu după un an pot să revină acum acasă.
 
„Există un angajament pe care ni l-am asumat, ca la rectificare, această resursă pe care o avem, în jur de 200 de milioane de lei, va fi găsită. Săptămâna viitoare ieșim în dezbatere publică cu normele de aplicare și e foarte important ca oricine e în această situație să verifice normele, să ne spună spețele pe care le au, ca să vedem dacă sunt prinse în normele respective.
 
Există persoane care au stat un an și au venit înapoi la muncă și acum legea spune că discutăm de doi ani. Atunci, evident că se aplică tuturor celor care sunt în limita celor doi ani”, a spus Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii, citat de digi24.ro.