ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este vorba despre titlurile primite în urma planului de privatizare din anii 90. Chiar dacă au uitat de ele, românii își pot recupera banii sau pot decide să încaseze dividende.

După ce ai aflat dacă mai ai acțiuni și unde, poți afla valoarea lor și ce ai de făcut mergând direct la Depozitarul Central din Capitală. Nici nu contează dacă ați rătăcit certificatele primite acum 20 de ani, nu aveți nevoie decât de cartea de identitate. Adresa este Bulevardul Carol I, nr. 34-36, București.

Aceste acțiuni pot fi și moștenite. Dacă nu aveți acțiuni și vreți să faceți o astfel de investiție, mai aveți o șansă. Statul român pregătește pentru luna iulie, potrivit tvr.ro, o nouă emisiune de titluri de stat pentru populație. Vor fi scoase la vânzare un milion de acțiuni, fiecare la un preț de 100 de lei.