ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FAN Courier, liderul pieței din România de curierat rapid, se plânge de faptul că nu reușește să găsească oameni.

În vestul țării este aproape imposibil de găsit oameni, iar în zona Bucureștiului angajații sunt aduși și de la peste 100 km depărtare, în piața curieratului fiind o criză foarte gravă a forței de muncă, spun acționarii FAN Courier.

Aceștia au găsit rapid vinovații: părinții care vor cu orice preț ca ai lor copii să facă o facultate, chiar dacă este foarte posibil că după facultate absolvenții să nu-și găsească de lucru!

Oamenii de afaceri nu spun însă că mare problema este faptul că salariile sunt mici, unii curieri avand si sub 1,500 de lei/lună. Curierii mai au și unele bonusuri în funcție de perfomanțe dar și bonuri de masă.

FAN Curier a ajuns la 5.150 de angajați și își va crește cu 500 numărul în 2017. Compania va încheia anul cu afaceri de peste 400 milioane euro și o flotă de 3.200 de vehicule.