ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform mai multor studii, majoritatea românilor preferă să cumpere produse fabricate în România și nu în străinătate, iar cei mai mulți dintre ei consideră că produsele alimentare românești sunt mai bune calitativ decât cele străine.

O companie de IT a luat fonduri europene și a dezvoltat un magazin online dedicat în exclusivitate afacerilor producătorilor români.

Platforma deprinromania.ro concentrează până în prezent 33 de producători români ce dezvoltă produse 100% românești din domeniile: produse alimentare, cosmetice, îmbrăcăminte, accesorii, articole decorative.

Ideea de business a plecat de la dorința de a sprijini micii producători, care nu au acces la piața de desfacere din mediul online și de a încuraja achiziția de produse românești, care contribuie la creșterea economiei naționale.