ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circulația rutieră pe pasajul suprateran aflat la intersecția DN1B cu DJ 102 (Ploiești-Păulești) se va deschide sâmbătă, la ora 11.45, potrivit informațiilor difuzate de Consiliul Județean Prahova. Investiția este realizată pe teritoriul localității Blejoi.
 
După finalizarea operațiunilor de înlăturare a semafoarelor, plasarea parapeților de tip New Jersey, finalizarea rigolelor și a accesului pietonal, precum și amenajarea terenului și desființarea variantelor de circulație provizorie, traficul în zonă se va desfășura respectând marcajele orizontale și semnele verticale de circulație amplasate conform proiectului tehnic avizat.
 
Pasajul a fost supus testelor de rezistență la jumătatea lunii aprilie. Acesta va avea aproximativ un km, o rază exterioară de 51 de metri și o lățime de 11 metri, potrivit digi24.ro. Înălțimea este de 7 metri.

Proiectul de infrastructură este finanțat din fonduri europene și a costat aproximativ 79 de milioane de lei, contribuția Consiliului Județean Prahova fiind de 3 milioane de lei.