ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul Varujan Vosganian scrie despre tăcerea așternută în cazul bebelușilor din Argeș și se întreabă cui a servit demonizarea firmei de lactate Brădet.

Acesta sugerează că scandalul a fost folosit pentru a manipula emoțional opinia publică și pentru a muta atenția opiniei publice de alte subiecte.
 

"După un breaking news bine întreținut și care a scandalizat o națiune întreagă, asupra cazului bebelușilor din județul Argeș s-a așternut tăcerea. Anumite structuri nu mai au nevoie de acest șoc emoțional, între timp au fost descoperite altele care să păstreze vie indignarea românilor, să le dea sentimentul amar că orice e posibil și să inventeze noi ținte de carton, cu precădere oameni politici sau de afaceri români.

Câtă vreme Parlamentul nu va cere cu fermitate să se facă lumină în astfel de cazuri și societatea civilă nu se va implica, tentativele de manipulare și de învrăjbire a românilor vor continua nestingherite.
Din păcate, actualul Parlament este supus, la rândul său unei agresiuni permanente, prin șantaj și intimidare, ceea ce îl împiedică să-și asume rolul menit într-o democrație consolidată. Iar societatea civilă e ca o maioneză care, în loc să se coaguleze, se taie", a scris el pe blog.
 
În intervalul ianuarie - februarie 2016, 16 copii din județul Argeș au fost internați la București cu diagnosticul SHU, dintre care trei au murit.