ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Severina Pascu, CEO al UPC România din 2011, a fost numită la conducerea Liberty Global pe Europa Centrală şi de Est.
 
Începând cu 1 iulie 2015, noul CEO al UPC România va fi Robert Redeleanu .

Severina Pascu îi succede lui Betzalel Kenigsztein, care a preluat rolul de Preşedinte şi Chief Operating Officer al operaţiunilor Liberty Global din America Latină şi Caraibe, anunţă Alex Rădescu pe blogul său.

Operaţiunile Liberty Global din Regiunea Europa Centrala şi de Est acoperã Polonia, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH.

Robert Redeleanu (40 de ani) era Chief Marketing Officer al UPC din 2013, responsabil pentru toate activităţile companiei din departamentele de marketing, vânzări şi comunicare cu clienţii.

Severina Pascu a fost numită Managing Director (MD) pentru UPC Ungaria şi UPC România în 2013. Înainte de această numire a fost, din 2011, Director General al UPC România, poziţie care a urmat celei de CFO al companiei, din 2008. Înainte de UPC, Severina Pascu a fost Director Corporate Finance pentru CAIB România, şi a avut roluri importante pentru KPMG şi Metromedia International, atât în România cât şi în Marea Britanie.

Robert Redeleanu şi-a început cariera în departamentul de marketing al Unilever South Central Europe. Între 2006 şi 2009, a deţinut rolul de Director de Marketing pentru Unilever Rusia, Ucraina şi Belarus. Înainte de a se alătura UPC România, Redeleanu a fost Director General al companiei Scandia Română.

UPC este al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV şi numărul trei pe piaţa de servicii de internet fix. Gigantul american se află în negocieri avansate de preluare de către Vodafone.