ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Specialiștii din turism sunt îngrijorați pentru faptul că protestele îi fac pe străini să își anuleze vacanțele din țara nosatră. În fiecare zi, sunt anulate zeci, sau chiar sute de excursii în România.

„Marea problemă este că, în ultimele zile nu am mai avut nici rezervări pentru perioadele din vară. Efectul pe termen mediu este unul foarte accentuat, rezervările scăzând cu 70%”, ne-a declarat Dan Anghelescu, a declarat directorul general La Piovra Turista.

Turismul în România se confruntă și cu o altă problemă, la fel de serioasă. Este la fel de afectta și turismul către exterior. Din ce în ce mai mulți clienți sună pentru a-și anula vacanțele în străinătate.

„Pe lângă turiștii curioși să vadă Bucureștiul sunt și oameni de afaceri care și-au anulat investițiile la noi din cauza protestelor. Iar în acest context vorbim de pierderea unor afaceri care contribuiau la stat cu taxe, de pierderea unor potențiale locuri de muncă și multe altele”, ne-a declarat consultantul în turism, Traian Bădulescu, potrivit libertatea.ro.