ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Brexitul are consecințe și asupra expaților britanici. Unul dintre aceștia, care trăiește în România, a decis să ceară cetățenie română.
 
„Economia merge destul de bine, dar sunt anumite nemulțumiri. Problema este că unii oameni au pierdut prin globalizare. Văd ca vin o grămadă de imigranți în UK.

Vreo 3 milioane de polonezi. Ar fi o explicație. Pe mine nu mă deranjează deloc. Dar cei care locuiesc acolo consideră ca le fură locul de muncă, că e mai multă concurență, că scad salariile.

Părerea mea este că imigrarea este benefică. Sunt tineri, nu prea folosesc sistemul de sănătate, plătesc impozit, fac contribuții în economie, e benefic. E o perceptie total greșită ideea că imigrarea este un fenomen negativ.

Dar oamenii cu venituri mai scăzute se simt amenințați. O să fac cerere pentru cetățenie română", a declarat Mark Percival, potrivit zf.ro.