ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden face ce face și mai scoate pe gură un porumbel. După ce i-a îndemnat pe americani să-i dea votul spunând că el candidează la Senat, Joe Biden a afirmat că democrații au creat cea mai mare fraudă electorală din istoria SUA.

Prins între atâtea scandaluri din care pare că nu mai poate ieși, Joe Biden s-a lăudat că a reușit cea mai extinsă și incluzivă organizație de fraudare a alegătorilor din istoria politicii americane”.

„Suntem într-o situație în care ne-am reunit, iar voi ați făcut-o pentru administrația noastră ... Administrația președintelui Obama, înainte de aceasta. Cred că am făcut cea mai extinsă și incluzivă organizație de fraudarea a alegilor din istoria politicii americane ”, a spus el.

Comentariile bizare ale lui Biden s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare, mulți susținând că Biden a recunoscut o fraudă electorală. „Ce lucru groaznic spune Biden!”, a scris președintele Donald Trump a postat pe Instagram. „Alegeri trucate?”

Secretarul de presă de la Casa Albă, Kayleigh McEnany, a împărtășit clipul pe Twitter, cu mesajul: „BIDEN ADMITS TO VOTER FRAUD!” „@JoeBiden se laudă că are„ cea mai extinsă organizație de fraudare a alegerilor ”din istorie”, a scris ea.

Site-ul The Federalist amintește că, în timp ce mass-media corporatistă și democrați ca guvernatorul californian Gavin Newsom minimalizează problemele cu buletinele de vot prin corespondență, acestea au fost respinse de alegătorii care au primit buletine de vot duplicate sau au primit buletinele de vot în ciuda faptului că au fost înregistrați pentru a vota în alte state. Iar alții au au primit buletinele de vot adresate altor persoane.

Anumite state, cum ar fi New Jersey, Virginia și Pennsylvania, susțin că există deja exemple de fraudare a aalegerilor și voturi aruncate, lucru care i-a determinat pe republicanii Mike Johnson și Jim Jordan să trimită o scrisoare procurorului general William Barr. Ei cer Departamentului Justiției să investigheze presupuse infracțiuni legate de votul prin corespondență.

„Aceste incidente, care au ieșit la iveală în ultima săptămână, subminează grav credința publicului în alegerile din acest an”, spun republicanii. „În cel mai rău caz, indică un efort coordonat și subversiv pentru a valorifica pandemia actuală pentru a influența în mod necorespunzător și ilegal rezultatele alegerilor”.