ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arabia Saudită este arhicunoscută pentru brutalitatea și tehnicile dure ale poliției religioase, numită Mutaween. Iată că acum un ziar german scrie că reprezentanții acestei autorități supreme de aplicare a legii islamice, Sharia, vor să facă dreptate în inima Europei.

Femeile musulmane care au imigrat în Europa și au adoptat un stil de viață occidental au devenit țintele preferate ale bandelor de musulmani care au emigrat în ultimii trei ani din Cecenia,  majoritar musulmană,  în diverse zone ale Germaniei, inclusiv la Berlin, scrie ziarul german Der Taggespiegel. Un filmuleț cu individ înarmat a început să circule în comunitatea cecenă încă din luna martie, relatează site-ul wnd.com, citand ziarul Der Taggespiegel.

Un videoclip al unui bărbat înarmat a început să circule în comunitatea cecenă în luna martie. „Aici, în Europa, anumite femei și bărbați ceceni, care arată ca femeile, fac lucruri  de nedescris.  Tu știi asta. Toată lumea știe”, spune bărbatul în mesajul filmat, conform agenției de știri în limba rusă din Letonia, Meduza. Femeile cecene care flirtează cu bărbați din alte grupuri etnice și se căsătoresc cu ei, femeile cecene care au ales calea greșită și acele [creaturi] care se numesc bărbați ceceni, vom avea grijă de ei și îi vom aranja pe toți”, amenință bărbatul.
 
„După ce am jurat pe Coran, ieșim pe stradă. Aceasta este declarația noastră de intenție. Să nu spuneți că nu ați fost avertizați! Să nu spuneți că nu știați!”, continuă mesajul de amenințare. 

Agenția de știri Meduza a intervievat o femeie care a fost vizată după ce poliția relgioasă a filmat-o în timp ce mergea pe stradă alături de un bărbat care nu era cecen. Când banda de musulmani a apărut la ușa casei ei, femeia s-a ascuns, dar bărbatul alături de care fusese surprinsă a fost bătut cu bestialitate, pierzându-și aproape toți dinții.

„De ce îi interesează pe alții viața mea privată? Nu-i cunosc și nici nu vreau. Nu sunt sora sau fiica lor. Viața mea privată nu e problema altora”, s-a plâns femeia.
 
Aproximativ 36.000 de ceceni au intrat în Germania în ultimii cinci ani, scrie publicația amintită.

În estul Londrei, în perioada 2013- 2014, zeci de tineri musulmani sunniți au patrulat pe străzi, identificându-se toți ca parte a „Proiectului Sharia”.

În lumea musulmană, forțele de poliție a religiei au apărut încă de la începuturile acestei religii, adică încă de la apariția pe scena istoriei a primelor califate.
Aceste forțe active și astăzi  se numesc Mutaween, adică pur și simplu –Voluntari, într-o traducere directă din limba arabă, și alcătuiesc de fapt temutele brigăzi de poliție clericală care se ocupă de aplicarea de facto a Shariei- legea islamică.
Pe teritoriul saudit, puterea Mutaween-ului a crescut considerabil odată cu nașterea doctrinei wahhabite, doctrină care a militat dintotdeauna pentru întoarcerea la islamismul inițial, precum și la interpretarea directă a perceptelor religioase, și mai ales pentru aplicarea lor fără abatere de la litera legii Coranului.  Milițiile Mutaween dețin de fapt puterea pe stradă și în orice instituție. Nimeni nu li se poate substitui și nimeni nu poate scăpa nepedepsit de ei dacă au fost prinși că au încălcat Sharia, nici măcar turiștii sau diplomații străini nu sunt la adăpost de poliția religioasă de aici.