ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un supraviețuitor al atacurilor sinucigașe din 7 iulie 2005, din centrul Londrei, care au făcut 52 de morți și peste 700 de răniți, în trei trenuri de metrou și un autobuz, a fost găsit mort la doar câteva ore după atacul de la Manchester Arena, soldat cu 22 de morți și peste 100 de răniți.

Tony Walter, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit mort, în locuința sa, după ce colegii lui de la serviciu i-au remarcat lipsa, relatează The Sun.

Ei cred că explozia de la Manchester și atacul de pe Westminster din martie, când patru persoane au fost ucise de Khalid Masood, i-au adus aminte de experiența traumatizantă din 7/7, iar Tony nu a reușit să mai facă față tragediei.

Tony Walter, din Tottenham, ar fi fost copleșit să descopere cum alte vieți nevinovate au căzut pradă terorismului și s-a sinucis.
„Nu a vrut să trăiască într-o lume în care aceste atacuri teroriste continuă”, a spus un alt prieten al bărbatului.

În 2005, Tony s-a aflat la doar câțiva metri de fanaticul Mohammad Sidique Khan care a detonat un explozibil în metroul londonez, la scurt timp de la plecarea din stația Edgware Road.
 
Despre această experiență tragică, bărbatul a povestit că a simțit un fel de șoc electric în momentul în care a fost atins de un șrapnel. 

Unul dintre prietenii lui Tony Walter consideră acum că el ar putea fi considerat cea de-a 23-a victimă a atacului din Manchester, scrie The Independent.