ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Poliția din Germania a dat alarma la unul dintre cele mai mari festivaluri de rock din lume.Festivalul Rock am Ring, care atrage zeci de mii de persoane pe circuitul de curse automobilistice de la Nürburgring, în vestul Germaniei, a fost anulat din cauza unei amenințări teroriste.
 
Decizia a fost luată de forțele de securitate chiar în prima zi a evenimentului. În această seară era programată să urce pe scenă celebra trupă germană Rammstein.

Conform unor informații, în momentul evacuării erau 90.000 de spectatori. Festivalul Rock am Ring se desfășoară între 2 și 4 iunie. Organizatorii și-au exprimat speranța că festivalul va fi reluat sâmbătă.

Poliția a precizat că securitatea fusese deja întărită în urma atentatului comis la 22 mai la Manchester după un concert al cântăreței pop americane Ariana Grande, cu "1.200" de persoane desfășurate suplimentar în apropierea celebrului circuit automobilistic de la Nürburgring care găzduiește festivalul.