ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul James Caviezel a început negocierile pentru a se întoarce pe platourile de filmare unde va interpreta din noul rolul lui Iisus Hristos în continuarea producției „Patimile lui Hristos”, reprezentare cinematografică biblică semnată de Mel Gibson în 2004. Continuarea, care se va concentra pe Învierea Mântuitorului, a fost anunțată de Gibson încă din 2016, scrie wnd.com.

Actorul Jim Caviezel, care l-a interpretat pe Iisus în celebrul film „Patimile lui Hristos” va juca și în continuarea producției pe care o pregătește Mel Gibson.

„Sunt lucruri pe care nu le pot spune, dar știu că va șoca publicul. Este un proiect minunat, nu voi da detalii, dar vă pot spune că ceea ce Mel dorește să facă va fi cel mai mare film din istorie”.

„Patimile lui Hristos” care descrie ultimele 12 ore din viața Mântuitorului a produs cea mai mare controversă din istoria Hollywood-ului în momentul în care a fost lansat. Filmul, în care rolul Fecioarei Maria a fost încredințat actriței românce Maia Morgenstern, a provocat un șoc în rândul spectatorilor din cauza imaginilor extrem de violente. În plus, filmul regizat de Mel Gibson a fost taxat ca antisemit.

Regizorul lucrează la continuarea peliculei alături de scenaristul din „Braveheart”.

James Caviezel, al cărui cel mai recent rol este Sfântul Luca, în pelicula „Pavel, Apostolul lui Hristos”, a avertizat, într-un interviu, asupra pericolului falsului creștinism și i-a îndemnat pe oameni să-și exprime public credința în Dumnezeu în „această lume păgână”.

 „Vreau să ieșiți în față în această lume păgână și să vă exprimați fără rușine credința. Lumea are nevoie de războinici mândri animați de credința lor. Războinici precum Sfântul Pavel și Sfântul Luca, care și-au riscat numele și viața pentru credință și pentru dragostea lor pentru Isus”, spunea Caviezel în timpul unui discurs rostit la Universitatea Catolică. 

„Pavel, apostolul lui Hristos”, va avea premiera în cinematografe anul acesta, în Joia Mare.
 
Caviezel este un catolic devotat care consideră avortul „cel mai mare păcat al lumii occidentale”.