ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Johnny Depp a insinuat că ar vrea să-l ucidă pe președintele Americii, Donald Trump, informează cotidianul The Guardian.


Afirmația a fost făcută în timpul unui discurs pe actorul l-a susținut la festivalul Glastonbury, înainte de o proiecție a filmului său, „The Libertine” (2004). Depp a făcut referire la asasinarea lui Abraham Lincoln, care a fost asasinat de către actorul John Wilkes Booth la 15 aprilie 1865.

Comentariul lui Depp vine la câteva zile după ce un reprezentant al Partidului Republican, susținător al lui Donald Trump, a fost împușcat de un alegător al Partidului Democrat, principal oponent al președintelui SUA.
 
Iată dialogul integral:

„Putem să-l aducem pe Trump aici?”, a întrebat Depp asistența, primind în schimb un cor de „Nu” și de huiduieli.

„Ați putea să-i dați câteva sfaturi în ceea ce privește reabilitarea( cuvânt ce în America are sens de tratament după o dependență)? - întreabă cineva din public.

„Nu, cred că ați înțeles complet greșit. Cred că are nevoie de ajutor...Știu că va apărea peste tot în presă și va fi oribil, dar...când a fost ultima oară când un actor a asasinat un președinte?", a întrebat Depp, răspunzându-i-se cu urale și țipete de bucurie.

„Vreau să clarific lucrurile: eu nu sunt actor. Eu îmi fac traiul din minciună”, a încheiat Depp.