ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O actriță celebră, câștigătoare a premiului Oscar, și-a spus deschis părerea despre Hillary Clinton, arătând că aceasta s-ar putea dovedi mai periculoasă în funcția de președinte al SUA decât Donald Trump.

Într-o apariție la o emisiune online, Susan Sarandon a criticat pozițiile lui Hillary Clinton referitor la politica externă.

„Într-un fel, cred că ea este mai periculoasă”, a sugerat Sarandon, potrivit gândul.inforăspunzând întrebărilor referitor la remarca pe care a făcut-o Hillary Clinton la adresa rivalului ei, numindu-l „periculos”.

„Nu a învățat nimic din momentul Irak, este o persoană intervenționistă și a făcut lucruri oribile, fără milă. Cred că am fi în Iran în secunda doi”, a mai spus actrița.

Sarandon a continuat să facă o comparație între Trump și Clinton și a criticat și atitudinea mass-media la adresa celei din urmă, considerând că presa nu este deloc critică referitor la acțiunile candidatului Partidului Democrat.

„Nu știu care este politica lui Trump, dar știu care sunt politicile ei, știu de la cine ia bani și mai știu și că nu e transparentă, dar nimeni nu o trage la răspundere pentru asta”, a adăugat Sarandon, arătând că, din punctul său de vedere, punerea sub acuzare a lui Hillary Clinton, chiar dacă nu s-a produs încă, "este inevitabilă”.