ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorul nominalizat de Trump la ONU, Nikki Haley, a declarat Comitetului pentru Relații Externe al Senatului că ea se va opune avortului la nivel international, devenind astfel și un ambasador „puternic pro-viață.”

Nikki Haley a declarat că atitudinea pro-viață „nu este partizană” politic și nu ar trebui să fie o temă politizată.

Mai mult, Haley a criticat mass-media pentru că dă impresia că femeile sunt interesate doar de contracepție.

După ce administrația Obama s-a alăturat celorlalte state pro-avort pentru a promova avortul la nivel internațional, în calitate de ambasador al ONU, fNikki Haley ar putea ajuta la stoparea acestei promovări și va putea să contribuie la respectarea drepturilor copiilor nenăscuți în cadrul acestui organism internațional.

Guvernatorul republican din Carolina de Sud va acționa conform poziției ei pro-viață la Organizația Națiunilor Unite:
„Sunt puternic pro-viață, astfel încât voi sprijini tot ce putem face pentru a evita avorturile și a ști care sunt alternativele disponibile la avort”, a spus aceasta potrivit site-ului Știri Pentru Viață.

Activiștii pro-avort încercă de zeci de ani să influențeze Comitetul ONU pentru Drepturile omului. În toamna anului trecut, Stefano Gennarini a declarat pentru LifeNews că acest comitet a publicat un proiect de aviz cu privire la „dreptul la viață” în dreptul internațional, care acordă mamelor dreptul de a avorta copiii lor.

Dar la nivel mondial crește nivelul de sprijin pentru protejarea dreptului la viață al copilului nenăscut și a mamei sale de violența avortului. În ciuda presiunilor, statele își apără tot mai mult valorile religioase și culturale, precum și suveranitatea legilor naționale în timpul negocierilor în cadrul ONU. De aceea, organizațiile radicale pro-avort sunt din ce în ce mai frustrate.

Cu toate acestea, ONU a încercat să pedepsească statele pro-viață. După cum a relatat LifeNews.com, Comitetul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite a sancționat Peru în decembrie, forțând acest stat să plătească despăgubiri unei femei căreia nu i s-a permis să-și avorteze copilul. Comitetul ONU a declarat avortul un „drept al omului” în acest caz și a declarat că Peru a greșit negând un așa-zis „drept la avort”.

Nikki Haley a sprijinit legislația pro-viață în calitate de guvernator al statului Carolina de Sud. În timpul audierilor pentru numirea sa, ea a declarat:

Cred că fiecare viață are o valoare și este binecuvântată de Dumnezeu. Soțul meu a fost adoptat și de convingerile mele pro-viață provin din faptul că se simt binecuvântările acestei valori în fiecare zi știind cineva a ales viața pentru el. Le văd în fiecare zi în cei doi copii ai mei, uitându-mă la ei cum cresc. Speranța mea este că vom continua să încurajăm și să depunem eforturi în vederea educație despre valoarea vieții.

Atitudinea pro-viață a lui Nikki Haley cât timp a ocupat funcția de guvernator i-a adus sprijinul grupărilor pro-viață din Carolina de Sud. Ea este cea care a dispus o anchetă la clinici de avort din Carolina de Sud ca urmare a scandalului național iscat de vânzarea ilegală de către rețeaua de avort Planned Parenthood de copii avortați și organe ale acestora, oficiali din domeniul sănătății au constatat mai multe încălcări ale legii.