ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grupările teroriste s-au folosit de valurile de refugiați pentru a-și aduce membrii în Europa. Este declarația făcută de cancelarul Germaniei. Angela Merkel recunoaște acest lucru pentru prima dată de la începerea crizei refugiaților. Doar în Germania au ajuns, anul trecut, peste un milion de imigranți, cei mai mulți dintre ei sirieni.

„Putem simți o legătură strânsă între noi și Siria, pentru că teroriști au crescut și în Europa, inclusiv în Germania. Aceștia sunt apoi antrenați în Siria înainte ca unii dintre ei să vină înapoi. Parțial, fluxul de refugiați a fost folosit pentru intrarea teroriștilor”, a declarat Angela Merkel.

Presa germană scria încă din februarie că serviciile de informații au date conform cărora cel puțiun 100 de teroriști au ajuns în Germania odată cu refugiații.

„Am văzut în nenumărate rânduri acei teroriști... care s-au camuflat ori s-au dat drept refugiați. Este o realitate cu care se confruntă agențiile de securitate”, a declarat șeful agenției de informații BfV, Hans-Georg Maassen, pentru televiziunea ZDF, la începutul lunii februarie.