ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agresiunile sexuale comise de migranți anul trecut, în noaptea de Revelion, la Koln, s-au repetat la petrecerea dintre ani. Nu în Germania, ci în Austria.

De această dată agresiunile sexuale au fost raportate la poliția din Innsbruck. Mai multe femei au declarat că au fost agresate sau hărțuite sexual în piața centrală, in timpul petrecerii de Revelion, de către indivizi descriși ca având "o înfățișare neoccidentală", relatează breitbart.com.

"Este vorba despre un grup de 5-6 bărbați care au agresat sexual mai multe femei în piața centrală din Innsbruck. Considerăm că avem de-a face cu un singur grup, fiindcă descrierile făcute de victime se aseamănă foarte mult”, se arată într-un comunicat al poliției, citat de Tiroler Tageszeitung. 
Și în orașul Salzburg, o femeie din Germania a anunțat la poliție că a fost agresată sexual de un tânăr imigrant, un afgan, despre care aceasta spune că a vrut să o sărute cu forța și să o atingă în anumite zone ale corpului.
Inițial, șase femei au depus plângere la poliție și au acuzat că au fost agresate în noaptea de Revelion. Între timp numărul a crescut alarmant.

"Este vorba despre încă trei tinere din Innsbruck, trei din Germania și câte o persoană din Italia, România și Elveția. Ele acuză că au fost încercuite de bărbați necunoscuți, care au început să le împingă sub pretextul unor dansuri, apoi să le pună mâna în zonele intime”, scrie sursa citată.

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca grupul să se afle încă în Innsbruck. Între timp sunt analizate imaginile suprinse de camerele video din piață.

Una dintre victime a făcut o fotografie unuia dintre agresori, însă poliția ezită să tragă concluzii după o singură imagine. Mai multe unități de poliție, procurori și anchetatori au fost mobilizate în investigarea acestui caz.