ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă amintiți de unele mitinguri electorale sau proteste din România în care unii dintre participanți erau plătiți pentru acest lucru? Iată că se întâmplă și în Statele Unite asemenea lucruri.

Gheorghe Piperea a publicat pe contul său de Facebook o poză cu un anunț din Philadelphia în care se caută oameni care să fie angajați pe postul de protestatari la mitingurile anti-Trump. Și nu oricum, celor interesați li se promite un salariu de 1.500 de dolari pe săptămână, iar celor care vin cu mașina de la distanțe mai lungi li se decontează și banii de transport.

Conform datelor anunțului al cărui titlu este „Să-l oprim pe Trump”, se lucrează în două schimburi, dimineața și seara, iar angajații pot opta pentru varianta full time sau part time.  

„Protestari de profesie. Plătiți cu 1500 de dolari pe săptămână. Hmm. Credeam că asta a fost invenție românească... Când colo, ce să vezi, se întâmplă în Philadelphia, locul unde s-a născut SUA.”, a scris Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.

 

Protestari de profesie. Platiti cu 1500 de dolari pe saptamana. Hmm. Credeam ca asta a fost inventie romaneasca... Cand...

Posted by Gheorghe Piperea on Sunday, November 13, 2016

Alegerea lui Donald Trump aduce un ortodox practicant în cele mai înalte sfere de putere ale Americii. Președintele Partidului Republican ține pe birou și citește zilnic Sfânta Liturghie a Sf. Ioan Gură de Aur. Reince Priebus: Există un singur Dumnezeu