ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ajunul alegerilor cruciale de la jumătatea mandatului din Statele Unite, un cunoscut analist american face niște profeții înfiorătoare.

Martin Armstrong, un analist care a prezis în mod corect numeroase evenimente majore, inclusiv marea criză financiară din 2008, i-a acordat sâmbătă un interviu șocant ziaristului Greg Hunter .

Armstrong a afirmat că la alegerile din 8 noiembrie 2022 va fi un haos uriaș:

„Frauda la alegerile de la jumătatea mandatului de săptămâna viitoare va fi atât de mare încât este aproape imposibil să faci o predicție... Dacă ar fi alegeri corecte, Republicanii ar câștiga și Camera, și Senatul.”

Analistul a dezvăluit că a primit mesaje de la cunoștințe din Canada care au primit buletine de vot pentru Pennsylvania.

„Cine știe cum se va termina totul? Este o corupție atât de mare că depășește orice imaginație. Nu contează cine va câștiga. Nimeni nu va accepta acest lucru (rezultatul) și asta este marea problemă.”

Armstrong spune că, din cauza pierderii oricărei încrederi în Sistem că poate organiza alegeri corecte, Trump nu va candida în 2024.

Mai mult, probabil nici nu vor mai fi alegeri în 2024.

Înfrângerea lui Bolsonaro în Brazilia este dovada că toate alegerile importante sunt acum fraudate, iar scopul este de a elimina orice lider mondial care se opune Marii Resetări și globalizării.

„Este o acțiune mondială concertată... Au trebuit să se descotorosească de Trump. Un altul care li s-a opus este Bolsonaro. Au fost apoi Putin și Xi Jinping.”

Armstrong susține că modelele pe care le-a realizat pe calculator indică tulburări interne uriașe în Statele Unite, anul viitor. Sunt toate condițiile pentru „instabilitate și revolte de stradă”, a explicat el.

„Statele Unite  nu vor mai exista după anul 2032. După 2028 -2029, vom fi nevoiți să regândim un guvern cu totul nou, pornind de la zero. America este distrusă.”

Armstrong prezice și un colaps financiar mondial:

„Întregul sistem monetar, așa cum îl cunoaștem astăzi, se va prăbuși. Despre asta a fost vorba în criza obligațiunilor din Marea Britanie.”