ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel puțin 11 persoane au decedat, iar alți 18 oameni au fost răniți, în urma unui atac armat într-o biserică din sudul Nigeriei, au anunțat autoritățile, precizând că informațiile disponibile sugerează că ar fi fost vorba de o reglare de conturi în grupări implicate în traficul de droguri.

Incidentul a avut loc duminică într-o biserică din localitatea Ozubulu, în apropiere de orașul Onitsha. Nu este clar dacă atacul a fost comis de un singur individ sau un grup de agresori, informează BBC News online.

Garba Umar, un oficial al poliției nigeriene, a declarat că acest act de violență ar avea legătură cu traficul de droguri, adăugând că agresorul ar fi fost angajat să asasineze un bărbat din localitate despre care se crede că ar fi fost în lăcașul de cult în momentul atacului.

Autoritățile nigeriene au comunicat că gruparea islamistă Boko Haram nu pare să fie implicată în comiterea acestui atac armat.