ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce autoritățile germane din Koln anunță măsuri sporite de securitate pentru noaptea dintre ani, apar noi imagini cu agresiunile comise de imigranți asupra femeilor de Anul Nou.

Noi imagini ale agresiunilor sexuale comise de imigranți asupra femeilor germane, la Koln, în noaptea de Anul Nou ies la lumină în aceste zile, cu doar două săptămâni înainte de Revelion.

Imaginile prezentate de presa germană arată că forțele de ordine au fost clar depășite de numărul imigranților care au început să agreseze femei, în piața din fața gării din Koln.

Agresorii au aruncat petarde pentru a-i îndepărta pe polițiști, care încercau cu greu să-i potolească. Potrivit autorităților germane, peste 500 de imigranți au fost arestați după violențele din noaptea de Anul Nou, majoritatea fiind bărbați din Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

Circa 1.100 de plângeri au fost depuse la poliția din Koln ca urmare a agresiunilor, în care se afirma că grupuri de bărbați au încercuit, hărțuit și jefuit femei. Circa 40% dintre plângeri au vizat agresiuni cu caracter sexual, de la hărțuire la viol. 

Agresiunile din noaptea de Anul Nou au stârnit polemici aprinse în Germania în legătură cu modul în care trebuie abordată problema solicitanților de azil găsiți vinovați de infracțiuni și capacitatea țării de a integra 1,1 milioane de migranți care au sosit în 2015.