ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Favoritul alegerilor primare din Partidul Republican pentru prezidențialele din 2016, Donald Trump a afirmat că ceea ce face cancelarul german Angela Merkel pentru refugiați este „nebunesc”.

Trump susține că există posibilitatea ca un val de imigranți de genul ajuns recent în Europa să devină un „Cal Troian” al islamiștilor radicali, scrie New York Daily News.

Actualul aflux al refugiaților către Europa ar putea fi diminuat semnificativ dacă în nordul Siriei va fi creată o zona de excludere aeriană, unde statele din Golf să-și asume responsabilitatea gestionării unei zone sigure pentru populația stramutată de conflictul armat, crede Trump.

Pe de alta parte, Donald Trump a afirmat ca, daca ar ajunge la Casa Alba, probabil s-ar intelege foarte bine cu presedintele rus Vladimir Putin, el justificand aceasta impresie prin faptul ca nici liderului de la Kremlin „nu-i place deloc de Obama”. „Atat timp cat (Putin) ataca SI, sunt pentru bombardamentele ruse in Siria”, a adaugat favoritul republicanilor pentru candidatura la presedintia SUA.