ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un articol postat de Coaliția pentru Familie atrage atenția asupra unui ordin executiv semnat zilele trecute de Joe Biden privind măsurile punitive ce urmează să fie aplicate de administrația SUA liderilor religioși care se opun ideologiei LGBT.
 
De altfel, primele 17 ordine instituite de Biden se referă la anularea educației pe baza preceptelor legilor naturale ale lui Dumnezeu din învățământul și instituțiile americane, respectiv a Comisiei 1776. printre ordinele care privesc chestiuni politice deja clasice, să le zicem, ale stângii internaționaliste, ca interzicerea discriminării pe motive de gen (o teorie nedovedită științific) sau orientare sexuală, a se citi homosexuală, reîntoarcerea în Organizația Mondială a Sănătății Chinei, revenirea în Acordul de la Paris, anularea interdicției instituite de Trump pentru intrarea în țară a musulmanilor, pentru a curma extremismul fundamentalist, anulare a zeci de Ordine ale lui Trump legate de invenția încălzirii globale, introducerea obligativității purtării măștii la nivel federal sau batjocorirea directă a lui Trump dar și a intereselor americane din sudul SUA, prin suspendarea construirii zidului anti-imigrație ilegală. De altfel, așa cum relatează presa din SUA, Biden a stabilit un adevărat record, semnând în primele săptămâni de mandat mai multe ordine, proclamații și memorandumuri decât orice fost președinte american.

Publicăm mai jos textul integral al Coaliției pentru Familie:

„În această săptămână, președintele Biden a semnat un ordin executiv care va promova homosexualitatea și transgenderismul ca element central al politicii externe a SUA.
 
 
Documentul îndeamnă „toate departamentele și agențiile guvernamentale americane angajate în străinătate pentru a se asigura că diplomația SUA și asistența externă promovează și protejează drepturile omului persoanelor lesbiene, gay, bisexuale, transgender, queer și intersexuale din întreaga lume”.
 
 
Cel mai preocupant pentru susținătorii drepturilor omului din întreaga lume este furnizarea a 10 milioane de dolari în anul fiscal viitor pentru a finanța „Fondul global pentru egalitate”, care va permite guvernului SUA să înscrie pe lista neagră liderii religioși străini care vorbesc în favoarea familiei naturale și împotriva ascendenței ideologiei LGBT. Acești avocați ai drepturilor omului ar putea fi blocați în același mod în care anumitor oligarhi ruși li se interzice intrarea în Statele Unite.
 
 
Acest nou ordin executiv face parte din recompensarea de către președintele Biden a elitelor homosexuale pentru sprijinul lor în candidatura sa. În decembrie, treizeci de grupuri de stânga înstărite, numindu-se Consiliul pentru Egalitate Globală, au emis o listă de cereri, inclusiv adoptarea Legii Egalității care ar obliga adăposturile creștine să plaseze bărbații cu femeile in aceeași cameră.
 
 
Grupul a cerut ca Biden să anuleze politica de la Mexico City, care interzice ca banii americanilor să meargă la grupuri favorabile avortului în străinătate, ceea ce a și făcut în primele zile ale președinției sale. Grupul solicită, de asemenea, un efort global pentru a combate ceea ce ei numesc grupuri „anti-gender” din întreaga lume. Acest lucru ar include probabil grupuri americane care lucrează în străinătate, inclusiv C-Fam (editorul Friday Fax), Alliance Defending Freedom, Concerned Women for America, Heritage Foundation și alte grupuri conservatoare și pro-viață.
 
 
Lista neagră propusă ar putea afecta oameni precum Anne Kioko din Kenya, care a condus lupta acolo în favoarea familiei naturale. Ar putea afecta, de asemenea, pe Ignacio Arsuaga, fondatorul și președintele CitizenGo, o organizație de petiții de bază cu milioane de adepți. Kioko și Arsuaga au lucrat îndeaproape cu grupurile americane la Națiunile Unite.
 
 
Avocații drepturilor omului sunt, de asemenea, îngrijorați de faptul că împingerea agendei LGBT în politica externă a SUA va veni în detrimentul creștinilor. Președintele Obama, de exemplu, a schimbat Biroul Departamentului de Stat pentru Libertatea Religioasă pentru a include problemele homosexuale. Creștinii au fost alungați din birou, iar raportul anual de persecuție religioasă a inclus atacuri asupra creștinilor și evreilor care apără familia naturală.
Ar trebui înțeles că orientarea sexuală și identitatea de gen nu sunt categorii recunoscute de nediscriminare în dreptul internațional. Sintagma nu apare în niciun tratat de drept cu notorietate. Apare în câteva documente fara greutate, în special în documentele ONU de la Geneva care solicită cercetarea violenței împotriva homosexualilor. Anumiti birocrați ai ONU și organismele de monitorizare a tratatelor au declarat că orientarea sexuală și identitatea de gen este o categorie de nediscriminare, dar comentariile lor nu sunt obligatorii sau normative.
 
 
Întrebarea care se pun este: va exista o listă neagră a liderilor creștini, evrei și musulmani care vor fi împiedicați să intre în Statele Unite? Va pune presiune Biden ca guvernele străine să permită băieților să facă sporturi feminine? Cât de departe va merge președintele Biden pentru a mulțumi elitei LGBT pentru banii și voturile lor din ultima campanie?”