ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce germanii descoperă șocaț, de la o zi la alta, detalii despre agresiunile sexuale comise de imigranți la Koln dar și în alte două mari orașe, în țara vecină, Austria, un caz de viol comis de refugiați a determinat autoritățile locale să ia măsuri extreme.

Primarul orașului Tulln an der Donau din Austria a anunțat guvernul că nu va mai primi refugiați, după atacul brutal asupra unei adolescente de 15 ani, care a fost violată de trei bărbați, în timp ce se îndrepta spre casă, informează The Sun.

Potivit sursei citate, copila a fost violată de trei bărbați, iar presa locală spune că este vorba despre migranți.

Un bărbat de naționalitate afgană se află deja în custodia poliției, dar ceilalți doi bărbați, dintre care unul ar putea fi somalez, au reușit să fugă.

Fata se îndrepta seara spre casă, când a fost atacată de trei bărbați, care au urmărit-o. După ce au violat-o, fata a reușit să scape, însă a fost prinsă din nou și violată.

Primarul Peter Eisenschenk a informat autoritățile centrale că nu va mai primi refugiați, ca urmare a acestui abuz.

„Avem zero toleranță pentru refugiații infractori, care abuzează de drepturi în timp ce sunt oaspeții noștri. Ținând cont de gravitatea acestui caz, este necesar să luăm măsuri drastice”, a declarat Peter Eisenschenk într-un comunicat, citat de Heute News.

Poliția a cerut probe ADN de la 59 de rezidenți ai unui centru pentru refugiați din oraș.
Austria, alături de Ungaria și Polonia, a refuzat să aplice cotele obligatorii ce prevăd redistribuirea în statele UE a 160.000 de migranți aflați în taberele din Grecia și Italia.

Conform Comisiei Europene, Austria, Polonia și Ungaria nu au preluat niciun migrant din cotele lor obligatorii. Executivul comunitar a anunțat că ia în calcul inițierea unor proceduri de infringement împotriva acestor țări precum și împotriva celor care au preluat un număr foarte mic de migranți din cotele alocate, respectiv Bulgaria, Cehia, Croația și Slovacia.