ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA a fost găsit din nou pozitiv miercuri și va rămâne în izolare. Primul test pozitiv a fost făcut pe 21 iulie, acum 14 zile, timp în care s-a negativat și s-a pozitivat la loc.

Joe Biden a făcut un nou test COVID pozitiv miercuri, de aceea vor fi menținute „măsurile stricte de izolare”, a anunțat medicul Casei Albe, Kevin O’Connor.

Doctorul a mai arătat că Biden a făcut în această dimineață un antrenament ușor, că se simte bine, deși „manifestă încă o tuse ocazională, dar mai puțin frecventă decât ieri”.

Și O’Connor a continuat:

„(Președintele) Rămâne fără febră și într-o dispoziție bună. Temperatura, pulsul, presiunea arterială, nivelul resporator și saturația de oxigen rămân perfect normale. Plămânii lui rămân curați.”

În fine, declarația a mai arătat:

„Dată fiind revenirea pozitivității, pe care am raportat-o sâmbătă, continuăm monitorizarea zilnică. În această dimineață, testul lui SARS-CoV-2 antigen a rămas pozitiv.”

Prin urmare, Biden va rămâne izolat și, potrivit medicului, „va conduce treburile poporului american de la Reședința Executivă”.

O’Connor a anunțat săptămâna trecută, că testele au fost negative marți seara, miercuri dimineața, joi dimineața și vinery dimineața, însă testul de sâmbătă dimineața a fost pozitiv din nou.

Primul test pozitiv al șefului de la Casa Albă a fost pe 21 iulie, acum exact 14 zile.

Pe timpul izolării președintelui s-au petrecut evenimente cruciale în care America a fost implicată, în special vizita explozivă a lui Nancy Pelosi în Taiwan.