ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, acum candidat al Partidului Social Democrat SPD la șefia guvernului german, intenționează să impună „căsătoria” între persoane de același sex în Germania, dacă partidul său va câștiga alegerile legislative din septembrie.

Social Democrații lui Schulz vor să facă din „căsătoria” unisex un punct central al campaniei electorale.Mai mult, ei  intenționează să dea undă verde adopție de copii de către cuplurile de homosexuali.

Conform ZDF, Schulz intenționează să acuze creștin-democrații cancelarei Angela Merkel (CDU) că se opun „căsătoriei” unisex în baza prejudecăților și a ideologiei. Formatiunea Angelei Merkel a blocat în repetate rânduri solicitarea socialiștilor de schimbare a legii iar Merkel personal s-a pronunțat răspicat în favoarea căsătoriei autentice, scrie culturavietii.ro.

Cu astfel de tactici, Martin Schulz aduce pe scena germană tipul de politici „post-adevăr” pentru care a devenit infam la Bruxelles. El este cel care promovează o ideologie – una contrară naturii și firii umane, bazată pe o agendă politică ultra-ideologizată – ceea ce nu-l împiedică să acuze pe alții de ceea ce el însuși practică.

Celelalte două partide parlamentare de Stânga care speră să acceadă la guvernul federal împreună cu oamenii lui Schulz din SPD sunt de mult în trenul lobby-ului homosexual de la Berlin. Verzii, ai căror lideri au susținut deschis în trecut pedofilia ca „orientare sexuală”, au de multă vreme în programul politic „căsătoria” între persoane de același sex.