ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Casa Albă va discuta în următoarele zile despre posibilitatea de a cere vizitatorilor străini care intră în Statele Unite informații despre activitatea lor pe rețelele sociale, contactele telefonice, precum și site-urile vizitate, potrivit News.ro.

Informația a fost făcută publică de către directorul pentru politici al administrației prezidențiale de la Washington, Stephen Miller, relatează CNN.

De asemenea, dacă vizitatorul străin refuză să împărtășească asemenea informații, atunci nu i se va permite să intre în Statele Unite.


Această propunere este în primul stadiu de discuții și nu există informații despre cum ar urma să fie implementată o asemenea politică.

Consilierii prezidențiabili vor aduce în discuție și postările prin care teroriștii de la San Bernandino lansau un apel pentru jihad pe un cont de Facebook. Acest cont era pe un pseudonim al lui Tashfeen Malik.