ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat înarmat cu un ciocan a încercat ieri să atace câțiva ofițeri de poliție din Paris înainte de a fi împușcat în torace. Un ofițer a fost de asemenea rănit ușor în fața Catredalei Notre Dame.

Acest eveniment vine într-un context cu risc puternic de securitate ca urmare a atacurilor teroriste din ultima perioadă de la Manchester și de la Londra.

Gabriel Bintia, un român care locuiește în Stockholm - Suedia, a scris pe contul său de Facebook mai multe informații despre atacator. Se pare că acesta a lucrat ca jurnalist la Radio Suedia și la ziarul de stânga Fria Tidningen, fiind chiar premiat pentru un reportaj despre imigrația ilegală.

„Atacatorul de la Notre Dame e de origine algeriană și a studiat jurnalism și master în jurnalism în Suedia. Înainte de a pleca in Franța, a lucrat ca jurnalist la Radio Suedia și la ziarul de stânga Fria Tidningen. Pentru un reportaj despre imigrația ilegală, a primit premiul "Comisia Europeană împotriva discriminării"”, a scris Gabriel Bintia pe contul său de Facebook.