ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cine te sperie mai mult: Președintele Donald Trump sau Statul Islamic?”, la această întrebare au fost puși să răspundă câțiva studenți de la Universitatea Harvard. Aproape în cor au răspuns că se tem mai mult de președintele american.

CampusReform.org a făcut un inedit sondaj de opinie printre studenții prestigioasei universități pentru a afla de cine se tem mai mult. „Cred că multe dintre politicile lui Trump sunt mai periculoase pentru că terorismul nu e mare chestie”, a răspuns unul dintre chestionați, care crede că ISIS nu e o așa de mare amenințare.
 
Un alt student a afirmat că îl vede pe Trump ca pe o amenințare directă și imediată la viața sa de zi cu zi.
 
„Dacă cred că ISIS reprezintă o amenințare la viața mea? Nu, cu siguranță. Cred că retorica lui Trump, care conține idei pline de ură, este mai periculoasă decât cea a ISIS”, a spus acesta, adăugând că nu crede că lui Trump îi pasă prea mult de americani.
 
Un alt intervievat a răspuns că este de părere că SUA au capacitatea militară de a face ca ISIS să nu reprezinte o amenințare așa de mare. Alt student spune că  „terorismul nu e mare scofală” și că, oricum, zilnic, pe străzi sunt uciși zeci de oameni.
 
De precizat că studenții de la Harvard au creat și un curs denumit „cursul de rezistență anti Trump”, prin care vor să lupte împotriva politicii noului președinte american.