ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vești bune pe frontul celor care apără familia și valorile tradiționale. Coaliția pentru Viață și Familie, grupare politică pro viață și pro familie, a fost recunoscută oficial de Parlamentul European.

 
Site-ul notizieprovita. it anunță că până în acest moment, opt parlamentari, din șapte state membre ale UE au aderat la Coaliția pentru Viață și Familie. Fiecare dintre ei își păstrează însă apartenența la partidul național pe listele căruia a fost ales.

Președintele Coaliției este Alain Escada, lider al mișcării franceze Civitas, cunoscut pentru acțiunile sale anti avort și anti căsătorii între persoane de același sex.

 Coaliția pentru Viață și Familie își propune să acționeze în toată Europa pentru a combate "legile morții" (avortul și eutaniasia) și pentru a promova respectul față de viață, începând de la naștere și până la moartea naturală. De asemenea, Coaliția luptă pentru promovarea familiei naturale, celula de bază a unei societăți, fondată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, și se opune propaganedei LGBT și teoriei genului, precum și celor care susțin procreării medicale asistate, mamelor surogat și comercializării copiilor și femeilor.

Prima activitate oficială a Coaliției pentru Viață și Familie a avut loc duminică, 22 ianuarie, când a fost organizat un Marș pentru Viață, la Paris, în 
Place Denfert-Rochereau.