ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Refugiații ajunși în Germania, din diverse zone de conflict ale lumii, au ajuns să se bată între ei. Violențele au escaladat în acest week-end, când a fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele.

Confruntările violente au avut loc în Germania, la un centru pentru refugiați din landul german Baden-Wuerttemberg, unde mai multe persoane au fost rănite. În urma altercației, patru persoane au fost arestate.

Forțele de intervenție au făcut o primă descindere la centrul din Bad Saeckingen sâmbătă noaptea, unde au pus capăt unei bătăi generale, conform Agerpres.

În cursul zilei de duminică, la centru au reizbucnit violențele între refugiați de diverse naționalități, cu participarea unor migranți veniți și din alte centre. 

Polițiștii au reușit să calmeze lucrurile timp de două ore, după care bătaia a reînceput. Polițiștii au intervenit din nou și au arestat patru persoane. 
Mai mulți migranți au ajuns la spital, unul dintre ei este în stare gravă.