ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Congresmanul democrat SUA Stephen Lynch a anunțat că a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a primit ambele doze de vaccin Pfizer, scrie GateawayPundit.

Congresmanul din Massachusetts a primit ambele doze de vaccin de la Pfizer, iar zilele trecute a fost testat pozitiv.

Biroul congresmanului american Stephen Lynch precizat că acesta  a avut un rezultat negativ al testului înainte de a participa la inaugurarea președintelui Joe Biden.  Rezultatul testului pozitiv al lui Lynch a venit după ce un membru al personalului din biroul său din Boston a fost testat pozitiv la încpeputul acestei săptămâni. Este a doua persoană din delegația de stat a Congresului care a participat la inaugurarea lui Biden, care a fost testat pozitiv.
 
Fostul profesor al Universității Harvard, William Haseltine, a scris despre persoanele vaccinate care sunt depistate pozitiv și după a doua doză.

„Companiile farmaceutice Moderna și Pfizer au anunțat procente de eficacitate de aproximativ 90%. O realizare extraordinară, dar chiar și o eficiență de 95% înseamnă că cinci la sută dintre persoanele vaccinate sunt susceptibile la Covid-19. Unele vaccinuri, cum ar fi Oxford-Astrazeneca și vaccinurile chinezești, au eficiență  de 90 sau chiar 80%. Presupunând că aceste procente sunt adevărate, milioane de oameni se vor infecta în continuare după ce vor primi un vaccin”.