ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegerile prezidențiale din SUA reprezintă o "alegere binară" care se reduce la o decizie de genul "stat-națiune versus gloabalism". Așa crede Stephen Miller, principalul consultant politic al miliardarului american care candidează la învestitura republicană pentru alegerile prezidențiale din SUA.


Națiunea americană se află "într-un punct critic", fiind în faza în care se poate spune că "nu mai există cale de întoarcere", susține consultantul politic al lui Trump. Dar, susține tot el, alegerile reprezintă o oportunitate de a o rupe cu " îndelunga raliere a polticienilor americani la ideologia globalistă", lucru care nu sevește intereselor populației americane, informeaza Breitbart.com
 
"Aveți în față un candidat, cu o poziție clară, care înțelege că o țară trebuie să servească interesele propriului popor, nu pe cele ale comerțului internațional", spune Miller despre cel pe care a ales să în consilieze în cursa pentru Casa Albă.
 
"Donald Trump este singurul care poate schimba sistemul astfel încât să funcționeze în interesul americanilor. El este singurul candidat care în timpul numeroaselor dezbaterilor a expus o politică a comerțului pro-americană", a afirmat Miller, îndemnându-i pe americani să îl voteze pe Trump, dacă doresc un lider care să servească interesele comerciale ale familiilor lor.