ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conturile de Twitter și Pinterest ale șefului Facebook au fost sparte de hackeri, iar parola folosită de Zuckerberg a fost anunțată de cei care susțin că se află în spatele acțiunii.

Hackerii din echipa „OurMine” au scris pe contul de Twitter al lui Zuckerberg că au găsit parola co-fondatorului Facebook în baza de date cu milioane de conturi LinkedIn compromise, care a fost publicată pe Internet, scrie Go4it.

Grupul și-a anunțat "marea realizare" într-o postare pe rețeaua de socializare și l-a invitat pe Zuckerberg să îi contacteze. "Hei, avem acces la conturile tale de Twitter & Instagram & Pinterest, le testăm doar securitatea, dă-ne un mesaj", a scris grupul de hackeri.

Zuckerberg nu s-a gândit prea mult când a ales parola folosită pentru LinkedIn, Twitter și Pinterest.

Aceasta este „dadada”, potrivit Mediafax, fondatorul Facebook fiind o victimă foarte ușoară pentru un atac de tip brute force (sunt folosite programe software care generează combinații până când o găsesc pe cea corectă).  Se pare că pentru „dadada”, timpul necesar a fost de doar 27 de secunde. Între timp, echipa lui Zuckerberg a recâștigat controlul conturilor miliardarului.