ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul avocat Reiner Fuellmich, care începuse un proces colectiv internațional legat de escrocheria covid și care, împreună cu un grup de avocați, a dat în judecată OMS pentru daunele provocate populației de măsurile dictatoriale covidiene, ar fi fost arestat. 

Avocata Dagmar Schoen, membră a echipei lui Reiner, a vorbit, într-un interviu pentru Bittel.tv, despre mandatele de arestare emise împotriva lui Fuellmich și despre posibilitatea să fi fost arestat la Frankfurt.

Pagina TruthSummit a oferit transcrierea celor declarate de avocata Dagmar Schoen. Redăm transcrierea tradusă mai jos:

Reiner și soția sa și-au pierdut pașapoartele și vizele în urmă cu ceva timp și trebuiau să le înlocuiască. Deoarece locuiau în Mexic, a fost necesar să meargă la ambasada Germaniei din Tijuana, Mexic. Prima dată după ce au mers, luni, au trebuit să se întoarcă. 

S-a stabilit o oră, vineri, pentru a merge să-și ridice actele. Astfel că ambasada știa exact când vor sosi.

Când s-au întors vineri, soția lui Reiner și-a luat actele și i s-a permis să plece. Reiner a fost arestat. Nu avea nimic la el, doar hainele pe care le purta. Nici măcar o periuță de dinți.

Un mandat de arestare pe numele său a fost emis în martie. Un al doilea mandat a fost emis în mai. Unul a fost emis în Germania, iar celălalt în UE. Evident că nu a fost informat.

Întrucât Reiner se afla în Mexic, care se află în afara jurisdicției UE, mandatele nu au putut fi executate.

Așa că trebuia găsită o modalitate să fie adus pe teritoriul german.

Faptul că Reiner avea nevoie de un nou pașaport și viză le-a oferit oportunitatea perfectă celor care doreau să fie arestat.

Când a intrat vineri în ambasadă, 6 bărbați așteptau să-l rețină, să-l ducă la aeroport și să-l escorteze în Germania.

Acuzațiile erau expuse pe 30 de pagini – prin urmare a fost ceva planificat și executat cu atenție.

Acestea cuprindeau acuzațiile lui Viviane Fischer, fost membru al echipei din Comitetul Corona din Germania, acuzații legate de abateri financiare. Trei persoane au semnat acuzațiile împotriva lui Reiner.

Probabil cel mai nebunesc aspect al acuzațiilor este că banii pe care i-ar fi luat Reiner se află (sau, oricum, erau) în contul bancar al uneia dintre cele 3 persoane.

În iunie, Truth Summit l-a intervievat pe Reiner, care a analizat în detaliu ceea ce s-a întâmplat în legătură cu Viviane Fischer.
 
UPDATE: canalul de presă ndr.de informează că avocatul Göttingen Reiner Fuellmich a fost expulzat din Mexic în Germania. Când a ajuns pe aeroportul din Frankfurt pe Main, a fost arestat întrucât împotriva sa exista un mandat de arestare.