ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a postat joi pe rețelele sociale un mesaj-bombă în care spune că sistemele de vot Dominion „AU ȘTERS 2,7 MILIOANE DE VOTURI  pentru TRUMP” 
 
„Informație: Dominion ȘTERGE 2,7 MILIOANE de voturi pentru Trump. Analiza datelor descoperă 221.000 DE VOTURI DIN PENNSILVANIA  transferate de la președintele Trump la Biden. 941.000 VOTURI TRUMP ȘTERSE. Statele CARE UTILIZEAZĂ SISTEME DE VOT DOMINION au transferat 435.000 DE VOTURI DE LA TRUMP LA BIDEN", a scris Trump pe Twitter și Facebook, care i-au taxat imediat comentariul ca fiind controversat.

Dominion este softul folosit la alegerile din SUA în multe state-cheie, acuzat încă de la început, nu doar de Trump, că a dat ERORI. Adică a pontat mii de voturi pentru democratul Biden, deși erau pentru Trump.
 
 
Dominion Voting Systems Inc. este unul dintre cei trei furnizori de echipamente de vot care controlează 88% din piața SUA. Peste 30 de state din SUA folosesc acest sistem. Compania, după cum a scris presa de dreapta din SUA, este legată de democratele Nancy Pelosi și Diane Feinstein, de Familia Clinton dar și de CHINA!
 
 
 
 
 
Și Rudy Giulani, avocatul lui Trump, explică legăturile Dominion, aici: