ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Philip Breedlove, comandatul forțelor NATO din Europa susține că refugiații maschează mișcările teroriștilor, dar organizațiile pentru drepturile omului nu recunosc acest lucru.

Breedlove a vorbit în cadrul unei intervenții în fața comisiei pentru forțele armate din Senatul american, și a precizat că membrii grupării jihadiste se folosesc de refugiații care intră în Europa, „profitând de căile de minimă rezistență, amenințând națiunile europene”, potrivit The Guardian.

El a acuzat Rusia că bombardamentele aviației sale au terorizat sirienii și l-au ajutat pe președintele sirian Bashar al-Asaad. 
 
Generalul american a susținut că grupările naționaliste din Europa care se opun migrației slăbesc continentul, iar acest lucru este folosit ca o armă de Kremlin și de Assad, pentru a slăbi unitatea europeană și infrastructura sa.