ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputata independentă Sara Cunial, care a făcut parte din Mișcarea Cinci Stele, cunoscută pentru poziția sa anti vaccinare obligatorie, a acuzat, săptămâna trecută, Cabinetul Conte că i-a tratat pe italieni ca pe niște infractori, eliminând drepturile fundamentale sub pretextul combaterii covid-19.

Într-o intervenție de la tribuna Parlamentului, deputata italiană a rupt decretele emise de către premierul Giuseppe Conte privind izolarea italienilor în case și închiderea a zeci de firme, potrivit Corriere della Sera,


„Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale. Parlamentul a fost înlocuit cu diferite grupuri de lucru, bombardamentul media a fost folosit pentru a condiționa mintea italienilor, bazându-se pe frica de a muri, și cenzurând pe oricine îndrăznește să ridice capul”, a spus aceasta.

Sara Cunial l-a atacat și pe Nicola Zingaretti, liderul Partidul Democrat și guvernatorul Lazio, pentru că dorește vaccinarea obligatorie a peste 2,5 milioane de italieni.
 ”Luând exemplu din campania de vaccinare a Lombardiei, care a provocat dezastrele pe care le plătim astăzi, Zingaretti s-a gândit că trebuie să o impună și în Lazio. Chiar dacă știe că există deja dovezi că vaccinările anti-gripă duc la aproape 40% din cazurile de Covid în multe dintre interferențele virale”,  a declarat deputatul Sara Cunial.

Ea a mai spus că„toate decretele Cabinetului Conte sunt neconstituționale. Sunt un simbol al autoritarismului regimului mediatico-sanitar,  pătat de sângele drepturilor noastre. Istoria nu iartă și într-o zi va trebui să explicați de ce ați sacrificat Italia, vânzând toate informațiile noastre.
 
Ulterior, ea a scris pe o rețea d socializare: „Am cerut să se studieze legătura dintre virus și vaccinuri, având în vedere că există deja un studiu pentru sezonul gripal 2017-2018, care a arătat că vaccinarea împotriva gripei crește riscul de a fi infectat cu coronavirus cu aproape 36%.  Și exact în provinciile Brescia și Bergamo, aceste vaccinări au fost administrate pe scară largă în lunile premergătoare situației de urgență. Am susținut că, într-un moment cu un interes atât de mare pentru sănătatea publică, principiul precauției trebuie păstrat înainte de a expune întreaga populație la 5G.  Adevărul nu poate fi amendat”..