ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor avortului, prezintă mărturia unui medic de la controversata rețea de clinici  Planned Parenthood, care recunoaște că unii copii care trăiesc după procedura de avort sunt uciși, în mod deliberat.

Malaxorul denumit Planned Parenthood, în care se fac avorturi pe bandă rulantă, lăsat fără fonduri publice de președintele Donald Trump prin ordinul semnat chiar în prima zi după învestirea la Casa Albă, continuă să șocheze, relatează notizieprovita.it.

Un înalt funcționar al PP admite, fără nicio ezitare, că „depinde foarte mult cine este în sală” dacă un copil care, totuși, trăiește, după ce este avortat, ajunge într-un spital sau este lăsat să moară în acea cameră.

Dezvăluirea este făcută de medicul DeShawn Taylor, fostă directoare a clinicii Planned Parenthood din Los Angeles, a explicat cum sunt făcute așa numitele avorturi târzii, pentru ca anumite părți ale corpului micuților, „care sunt de calitate” să poată fi colectate, pentru a putea fi vândute, indicând astfel diverse moduri prin care, de fapt, se încearcă acoperirea unui infanticid.
 
Taylor a explicat că, potrivit legii din Arizona, dacă un copil avortat dă semne de viață, trebuie internat în spital. Numai că cei de la  Planned Parenthood par să ignore legea care  spune că micuții care trăiesc trebuie internați, pentru a li se da o șansă la viață, făcând tot ce pot pentru a obține organele pe care le pot vinde.

Deși a fost unul dintre medicii care au curmat milioane de vieți în clinicile Planned Parenthood, DeShawn Taylor spune acum că i se pare „îngrozitor” că unii oameni pot numi copiii „fetuși avortați”. 
În aceeași serie a dezvăluirilor cutremurătoare, ea a precizat că digoxina folosită pentru uciderea copiilor nu poate fi utilizată în cazul în care anumite părți ale corpului urmează să fie recoltate, pentru vânzare. În acest caz, spune ea, cea mai recomandată este tehnica dezmembrării. Una care nu este ușoară și necesită multă forță din partea medicului care o face. Pentru așa  ceva, doctorița de la PP recunoaște acum că era nevoită să meargă la sală pentru a se antrena pentru momentul în care urma să țină în mână forcepsul.

Autorul acestor noi imagini este David Daleiden, de la  Center for Medical Progress, unul dintre cei care încearcă să arate crimele care se comit în clinicile Planned Parenthood și pe numele căruia există deja 15 plângeri pentru defăimare, pentru că ar fi încălcat viața privată a persoanelor filmate. Printre cei care au depus plângere împotriva sa se numără și politicieni americani care au fost finanțați de cei de la Planned Parenthood.  Asta în timp ce infanticidul comis în clinicile Parent Parenthood nu deranjează pe nimeni.