ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite în favoarea lui Donald Trump, asta după ce pe tot parcursul campaniei electorale, candidata democrată a fost prima în sondaje.

Detalii necunoscute până acum au ieșit la iveală după ce aceasta a aflat de rezultatul finalal al voturilor.

Potrivit serviciilor secrete, citate de presa americană, se pare că Hillary a început să țipe, să înjure și să arunce cu obiecte către cei toți care erau prezenți în camera de campanie.

„A fost o seară lungă și o campanie obositoare. Noi vom mai aștepta puțin pentru aflarea rezultatelor finale.", a fost mesajul lui John Podesta, șeful de campaniei al lui Clinton în noaptea alegerilor.

Chiar dacă mesajul este unul decent, în care arată că sunt conștienți de înfrângere, în spatele cuvintelor se aflau lucruri mult mai grave.

Reacția lui Hillary Clinton după ce a aflat că a pierdut alegerile a fost una de necontrolat.

Ea a început să arunce cu obiecte prin cameră, să țipe la cei prezenți, fără să-și mai dea seama că nu avea ce face, iar comportamentul său era în zadar, scrie publicația American Spectator.

Criza de nervi pe care a avut-o a trecut în cele din urmă, ea recunoscându-și înfrângerea în fața lui Donald Trump.