ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un documentar rusesc difuzat la postul privat REN TV din Rusia susține că evreii ar fi în spatele scufundării vasului Titanic din 1912 și a accidentului de la centrala nucleară de la Cernobâl din 1986, informează Rfi.ro.

Producția sugerează că un grup de 300 de evrei, iluminați și francmasoni ar fi provocat scufundarea vasului britanic aflat la prima sa călătorie pentru a provoca o criză internațională și a prelua apoi conducerea unui guvern mondial.

Difuzat prima oară în 2012, documentarul prezintă o acțiune actualizată în care arată că evreii ar fi de vină și pentru atentatele de la 11 septembrie 2001 sau destrămarea URSS din 1991.

REN TV este un canal privat cu o o audiență potențială de peste 100 de milioane de persoane în spațiul ex-sovietic, care adeseori difuzează astfel de materiale, fiind criticat chiar de ministerul educației și științei al Rusiei care a acuzat canalul de promovare a teoriilor conspiraționiste și a neîncrederii în știință.

Oana Stănciulescu, SCRISOARE către Ambasada Israelului: CALOMNIATORII mei vor răspunde în fața INSTANȚEI. O astfel de ACUZAȚIE ABJECTĂ nu ar trebui nici măcar ascultată