ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul republican la președinția Americii, Donald Trump, l-a acuzat pe actualul locatar de la Casa Albă, Barack Obama, că ar fi creat gruparea teroristă Statul Islamic, informează presa americană.

La un miting din Florida, miliardarul l-a acuzat pe Barack Obama că a semănat "haos" în Orientul Mijlociu. Acesta a spus că Obama a creat Statul Islamic, și în loc să curețe mizeria din zonă, actualul președinte a făcut o încurcătură și mai mare.

"Noi am dezlănțuit furia Orientului Mijlociu. Și a fost o greșeală enormă. A venit Obama și în mod firesc, trebuia să îndrepte lucrurile, dar a reușit să le încurce și mai mult...Apoi implicarea lui Hillary în dezastrul din Libia...E foarte trist. Din multe puncte de vedere, ei (ISIS -n.n.) îl onorează pe Președintele Obama. Este fondatorul ISIS. El a fondat ISIS! Iar Hillary este co-fondatoare", a spus Trump unui public entuziast.