ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA, Donald Trump, a avut o reacție dură la criticile senatorilor republicani John McCain și Lindsey Graham, cerându-le să combată terorismul și migrația ilegală, nu să încerce „să declanșeze al III-lea Război Mondial", relatează site-ul Politico.com.

 Senatorii republicani John McCain și Lindsey Graham au criticat dur ordonanța prin care Donald Trump impune interdicții temporare de călătorie cetățenilor din șapte state din Orientul Mijlociu și Africa.

„Decizia riscă să devină o rană autoprovocată în eforturile de combatere a terorismului", au argumentat cei doi senatori republicani.

Replica președintelui Donald Trump nu s-a lăsat așteptată.

„Comunicatul comun al celor doi foști candidați la președinție John McCain și Lindsey Graham este greșit - este trist cât de slabi sunt în privința combaterii imigrației. Cei doi senatori ar trebui să își concentreze energiile pe combaterea rețelei ISIS, a imigrației ilegale și pe consolidarea securității frontierelor, în loc să caute mereu să declanșeze al III-lea Război Mondial", a transmis Donald Trump prin Twitter.