ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa de tranziție republicană a anunțat marți după-amiază că președintele-ales și-a vândut încă din luna iunie toate acțiunile deținute în companii, o decizie care a dus la strângerea de fonduri considerabile pentru finanțarea campaniei electorale și care ar putea să elimine acum îngrijorările privind un posibil conflict de interes pentru Donald Trump.

Miliardarul republican deținea la finele anului trecut un portofoliu de acțiuni în valoare de aproximativ 40 de milioane de dolari. De asemenea, în respectivul portofoliu erau incluse acțiuni la mai multe bănci, companii petroliere și alte firme care au interese financiare în raport cu administrația Statelor Unite.

Purtătorul de cuvânt al președintelui-ales a anunțat într-un e-mail că acesta și-a vândut toate acțiunile. Însă, Miller a evitat să răspundă la întrebări legate de investiții din care s-a retras în aceeași perioadă Donald Trump.

Donald Trump continuă să dețină mai multe companii împreună cu familia sa, printre care se numără hoteluri și terenuri de golf din Panama și până în Scoția.