ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul republican Donald Trump acuză "mass-media coruptă" de fraudarea alegerilor prin răspândirea de minciuni în scopul asigurării alegerii ca președinte a lui Hillary Clinton, despre care a insunuat că s-ar droga, scrie AFP pe pagina electronică.

"Alegerile sunt aranjate de mass-media coruptă care răspândește acuzații complet false sau chiar minciuni sfruntate în efortul de a obține alegerea drept președinte" a lui Hillary Clinton, a declarat Trump la un miting electoral organizat în statul american New Hampshire.

Republicanul a mai sugerat că Hillary Clinton ar fi luat droguri înainte de dezbaterea dintre cei doi candidați la președinția Statelor Unite și chiar a cerut ca amândoi să fie supuși unui test antidrog înainte de dezbaterea finală.

"La începutul ultimei dezbateri era plină de energie. La final abia a putut să ajungă până la mașina ei", a afirmat Trump la mitingul electoral ținut în orașul Portsmouth din New Hampshire.

Ultimul sondaj realizat la comanda ABC News/Washington Post, dat publicității duminică, arată că 47% dintre respondenți ar vota cu Hillary Clinton, în timp ce Trump are susținerea a 43% dintre aceștia.