ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump, președintele Statelor Unite, i-a luat apărarea fiului său Donald Trump jr., care a dezvăluit conversații cu oficiali ruși, afirmând că este o persoană "„de înaltă calitate, transparentă și nevinovată".

„Fiul meu Donald a făcut o treabă foarte bună aseară. A fost deschis, transparent și nevinovat. Aceasta este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politică. Trist!", a transmis președintele Donald Trump miercuri prin Twitter.

„Fiul meu este o persoană de înaltă calitate și aplaud transparența sa", a transmis Donald Trump într-o altă declarație, citită de Sarah Huckabee Sanders, purtător de cuvânt al Casei Albe.

Donald Trump, președintele SUA, nu știa de inițiativa fiului său de a discuta cu oficiali ruși în scopul discreditării candidatului democrat Hillary Clinton, susține Donald Trump jr, potrivit Fox News.

Donald Trump jr. afirmă că nu i-a spus tatălui său despre întrevederea pe care a avut-o în iunie 2016 cu avocata rusă Natalia Veselnitskaya.

„Nu i-am spus. Nu însemna nimic. Nu era nimic de spus. Nici măcar nu mi-aș fi amintit de această situație dacă nu ar fi început presa să răscolească. Au fost 20 de minute pierdute, o rușine", a declarat juniorul.