ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ales al SUA nu abdică de la promisiunile făcute în campanie și care i-au adus voturile americanilor. Și, ca susținător al libertății religioase în America, Trump le-a cerut compatrioților săi să spună din nou, fără teamă, "Crăciun Fericit".

În timpul unui miting desfășurat recent la Michigan, Donald Trump a ținut să spună că a remarcat că în America, tot mai multe magazine de jucării nu mai afișează, ca în trecut, semne cu "Crăciun Fericit", relatează christiantoday.com. Este rușinos, a comentat Trump, care consideră că oamenii nu trebuie să renunțe să-și ureze "Crăciun Fericit".

" Așadar, Crăciun Fericit tuturor, Crăciun Fericit!", le-a urat Trump americanilor. "Vom începe să spunem Crăciun Fericit din nou. Cum de toate aceste magazine mari sunt decorate cu clopoței, cu ziduri roșii și zăpădă, dar au eliminat urarea Crăciun Fericit?"

Nu este prima dată când Trump dovedește că are o atitudine complet diferită față de cea a democratului Barack Obama, care, în cei zece ani de mandat s-a lăsat îngenunchiat de corectitudinea politică, evitând în discursurile politice să rostească cuvântul "Dumnezeu" pentru a nu-i ofensa pe cei de altă religie. Și nu doar America a fost cuprinsă de febra "corectitudinii politice", prin care se încearcă anularea sărbătorii creștine a Nașterii Domnului. Fie prin renunțarea la urarea "Crăciun Fericit", care a fost înlocuita cu "Vacanta fericită", fie chiar prin interdicția împodobirii bradului sau a colindelor în locuri publice.